Service Hotline
+86-755-86524100
Mahsulotlar

Категорија производа

ТН ЛЦД екран стаклени Панел

ТН ЛЦД екран стаклени Панел

Уврнути Нематиц (ТН) ТН ЛЦД екране имају 90 ° или мање обрт (ротацију молекула из једног екрана на други). Све пасивне директним преносом, активне матрице и највише пасивне ниског нивоа ЛЦД (x2 да x32) мултиплеxед добити и лимун за 90 °. На основни Тwистед Нематиц (ТН) ЛЦД...

Тwистед Нематиц (ТН) ЛЦД

ТН екрани имају 90 ° или мање обрт (ротацију молекула из једног екрана на други). Све пасивне директним преносом, активне матрице и највише пасивне ниског нивоа ЛЦД (x2 да x32) мултиплеxед добити и лимун за 90 °.

На основни Тwистед Нематиц (ТН) ЛЦД се састоји од слој кристалима материјал подржава два стакла таблице. Кристалима материјал који представља спој дуг, цyлиндрицаллy обликованог молекуле са различитим електрична и оптичка својства, у зависности од правца.

На унутрашње површине од стакла таблице су прозирне електроде, које су шаре да формира на жељене визуелну слику. Унутрашње површине су пресвучене са полимером, који је трљао тако да кристалима материјала у једну површину која лежи под правим углом на другу. Преко филм са кристалима, молекули формирају 90 ° преокрет.

На површину зуба стакла таблице, поларизерс се постављају тако да иду паралелно са кристалима оријентацију и правоугаоне једне са другима. У држави "офф" светло улази први поларизатор је био водјен тwист слој кристалима да други поларизатор, кроз који се преноси. Када је енергијом, ћелије и ЛЦ материјал је поравната са Ел. поље; светло преносе кроз први поларизатор је блокирао други поларизатор, формирање тамне слике. Ефекат може преокренути ако у поларизерс се налазе паралелне једна са другом, и формира слику светло на тамне позадине.

ТН технологија долази једне боје; То је црни знакови на сивом позадином. То је најјефтинији, али има најнижи визуелни квалитет, првенствено у приказивање угао.


Hot Tags: ТН ЛЦД екран стакло панела, Кина, произвођача, добављачи
Сродни производи
Истрага
Истрага
Send
Biz bilan bog'lanish
Адреса: 5 -тог спрата зграде технички ХСАЕ, високе технологије Парк, Нанљан, Схензхен, 518057, Кина
Телефон: +86-755-86524100
Факс: +86-755-86524101
Е-пошта: info@blazedisplay.com
БЛАЗЕ ПРИКАЗА ТЕХНОЛОГИЈА ЦО., ЛТД.