Service Hotline
+86-755-86524100
Mahsulotlar

Категорија производа

Позадинско светло ЛЕД екрана

Позадинско светло ЛЕД екрана

У 21 веку, позадинско светло је остварила брз развој и постепено унета индустријска фаза. То је у односу на ЦЦФЛ, ЛЕД има предност очигледно на очување енергије. Као један од најважнијих фитинг у кристалима производима, ЛЕД позадинско такође остварила брз развој са...

У 21 веку, позадинско светло је остварила брз развој и постепено унета индустријска фаза. То је у односу на ЦЦФЛ, ЛЕД има предност очигледно на очување енергије. Као један од најважнијих фитинг у кристалима производима, ЛЕД позадинско такође остварила брз развој са новом технологијом и нови производ објављен непрекидно. Посебно , тржишног удјела од ЛЕД (светло – Емиттинг Диоде) повећао се постепено. Неке производе као лаптоп, приказати уређај и ТВ, које су користили ЦЦФЛ (хладна катода Флоресцентна лампа) позадинско светло, измењени ЛЕД позадинско светло од 2008.

Под позадини ове индустријске револуције, Блазе приказа подесите ЛЕД позадинско светло фабрике у провинцији Јиангxи, Кина 2014, који посебно пружа разне високе стандардне и дуг живот Панои за Блазе приказа ЛЦД производе.

У индустрији електронике, позадинско светло је као неки облик светлости која се обично користи за ЛЦД екран. Разлика између позадинско светло и предње светло је тај позадинско светло обасјава од стране или задња страна, док предње светло обасјава са предње стране. Обоје су се користе за повећање иллуминанце у окружењу ниско извора светла и светлину монитори рачунара и ЛЦД екран, с на сличан начин осветљење ЦРТ екрана.

Позадинско светло може бити било какав боја; црно -бели кристалима обично користи позадинско светло жута, зелена, плава и бела. ЛЕД позадинско може да побољша перформансе боја ЛЦД екран.

Главне предности ЛЕД позадинско су следећи,

1 . високог сјаја. Светлина ће пасти чак и после која се користи за дуго времена. И има тањи тело и леп облик.

2 . мекан у боји, драго ми је за очи када се комбинује са ЛЦД Панелом

3 . штеди енергију, еколошки пријатељски и ниском радијацијом.


Hot Tags: ЛЕД позадинско прикаже, Кине, произвођачи, добављачи
Сродни производи
Истрага
Истрага
Send
Biz bilan bog'lanish
Адреса: 5 -тог спрата зграде технички ХСАЕ, високе технологије Парк, Нанљан, Схензхен, 518057, Кина
Телефон: +86-755-86524100
Факс: +86-755-86524101
Е-пошта: info@blazedisplay.com
БЛАЗЕ ПРИКАЗА ТЕХНОЛОГИЈА ЦО., ЛТД.