Service Hotline
+86-755-86524100
Mahsulotlar

Категорија производа

Нес ЛЦД дисплеј модула

Нес ЛЦД дисплеј модула

Нес (чип на стакло) чип на стакло (Нес) је флип цхип везивање метод који се користи за повезивање Скупштина голим интегрисаних кола (ИЦс) на стакло супстратом директно помоћу Анисотропиц Проводни Филм (АЦФ). Бацање ИЦ кврга (отисак) могу да буду подешени према купцима '...

Нес (чип на стакло)

Чип на стакло (Нес) је флип цхип везивање метод који се користи за повезивање Скупштина голим интегрисаних кола (ИЦс) на стакло супстратом директно помоћу Анисотропиц Проводни Филм (АЦФ). Бацање ИЦ кврга (отисак) могу да буду подешени према захтевима купаца (контаката бацање подлогама стакла). Овај метод смањује у логор на највиши могући паковање густине, које је посебно важно да оне апликације које простор чувања од кључног је значаја. Омогућава економичан монтажу чипова управљачки програм јер интегрисање флеx ПЦБ више није потребна. Је из је везао се директно на подлози стакла и погодан за рад са брзим или високо-фреквентни сигнали.

Нес технологија је један од све већег методе које користе златни налетим или Флип Цхип МК је висока технологија, и спроведене у веома компактан апликацијама. Чип на стакло интегрисаних кола су први пут увели Епсон. У пењању флип-цхип, ИЦ чип није спакована, али је монтиран директно на ПЦБ као голим чип. Јер нема ниједан пакет, постављених отисак је из може бити умањен, заједно са потребне величине на ПЦБ. Ова технологија смањује област монтажу и боље је погодна за руковање велике брзине или сигнале високе фреквенције.

Нес је првенствено за управљачки програм за извор ИЦс унутар ТФТ екран технологијама где се користе за ЛЦД, плазма, е-инк, ОЛЕД или 3Д технологија. Ово је од суштинског значаја за потрошачке електронске производе као што су Бележница, таблете, камере и мобилни телефони са потребом за мале величине и неактиван компоненте.

Предности:

Економичност на величини. Чип на стакло ЛЦД модули могу бити танка као 2 мм.

Смањује трошкове преко ЦОБ, посебно у графички ЛЦД модуле, јер смањује број је.

Много поузданија од картица због картица је слабост у области Бонда.

Мане:

Нес може се користити само у одређеној мери резолуције којима Редови нису превише добро. На веома добро бацања Нес постаје тежак за тестирање и ТАБ би био Преферирани приступ.

Да је исплативије да користите картицу или ЦОБ, ако дизајнер мора да интегришете тастатуру или индикатор око приказа.

Активна област је разборит унутар структуре али помак, због области где су у прекиду.


Hot Tags: Контам ЛЦД екран модуле, Кина, произвођача, добављача
Сродни производи
Истрага
Истрага
Send
Biz bilan bog'lanish
Адреса: 5 -тог спрата зграде технички ХСАЕ, високе технологије Парк, Нанљан, Схензхен, 518057, Кина
Телефон: +86-755-86524100
Факс: +86-755-86524101
Е-пошта: info@blazedisplay.com
БЛАЗЕ ПРИКАЗА ТЕХНОЛОГИЈА ЦО., ЛТД.